This is Nowhere

Elk jaar sturen tienduizenden reizigers hun RVs naar Wal-Mart om er hun “kamp” op te zetten voor een nacht of twee op de gratis parkeerplaatsen. Niet omdat ze moeten. Integendeel, omdat ze willen. Net zoals ze op zoek gaan naar nationale parken en historische sites, hebben mobilhome reizigers Wal-Mart-winkels gemarkeerd als reisbestemmingen. Vol ironie maar zonder humor, vangt deze film de essentie van de Amerikaanse mentaliteit t.o.v. natuur, gelijkheid en burgerlijke waarden. Het documenteert de interacties van de RV reizigers met het landschap, de technologie, de gemeenschap, en elkaar.

 This is Nowhere trailer van  Doug Hawes-Davis en John Lilburn via Fandor. Huur deze film voor peanuts (1.99$) op Amazon (gebruik een gratis vpn om films te streamen vanuit Amerika)

This is Nowhere (2002) directed by Doug Hawes-Davis and John Lilburn documentaire rv living wonen in een camper

This is Nowhere (2002) directed by Doug Hawes-Davis and John Lilburn documentaire rv living wonen in een camper 2

 Bekijk nog meer documentaires en kortfilms, met als thema’s; wonen in een camper, brandstofproblematiek, daklozen, milieu, ecologische architectuur, kleine huisjes en alternatief wonen. Klik door naar de roadtrip films pagina voor de luchtigere clip. Lijst van camper of caravan reisverhalen.