“De Caravan” mobiele juicebar en vintage shop

Karlijn en Stephan toverden een oude Adria caravan uit de jaren ’70 om tot een rijdende sapjesbar, Spaanse tapasbar of vintage shop. Jouw wens is hun bevel. Op festivals en braderieën tonen ze aan dat recyclage, duurzaam ontwerp, natuurlijke voeding en vintage best wel een verleidelijke – en smakelijke – combinatie zijn.

caravan mobiele bar huren vintage adria 1970 verbouwen juicebar tapas (8)

De Caravan staat op literaire avonden in de duinen, underground festivals in oude fabrieken, of op een grasweide gedurende  broeierige events.  Je bedenkt het zo gek niet.

caravan mobiele bar huren vintage adria 1970 verbouwen juicebar tapas (5)

De tapas en smoothies zijn gemaakt van zoveel mogelijk lokale en biologische ingrediënten, huisbereid en thuis geplukt door De Caravan chef.

caravan mobiele bar huren vintage adria 1970 verbouwen juicebar tapas (1)

Naast genotvolle spijzen verkoopt De Caravan ook vintage kledij, leren tasjes, zonnenbrillen, hoeden en sjaaltjes met een fijn prijskaartje. Je vindt er een collectie platen te koop, die je mag uitproberen op hun retro platenspeler. Beginnende artiesten en ontwerpers krijgen de kans om hun kunstwerken aan te bieden. De ontwerpen zijn van gerecycleerd of tweedehands materiaal.

caravan mobiele bar huren vintage adria 1970 verbouwen juicebar tapas (9)

De Caravan, met een lange file, op één van de vele festivals. De smoothies en smeuïge patisserie vallen in de smaak, net zoals de borden gemaakt van oude LPs.

caravan mobiele bar huren vintage adria 1970 verbouwen juicebar tapas (10)

De partners kochten de roestende caravan op voor een prikje en bouwden ze om in een rijdend pareltje. Wat een leuke print op de muur! De kussens zijn helemaal assorti, inclusief de felle kleuren van al die heerlijke sapjes en de smile van Karlijn :)

caravan mobiele bar huren vintage adria 1970 verbouwen juicebar tapas (8)

Photocredit: decaravan

Bewaren

Bewaren